Har du mistanke om, at du kunne have diabetes? Hvis du har følgende symptomer du måske allerede har diabetes.

Nogle diabetes symptomer omfatter hyppig vandladning, overdreven tørst, ekstreme sult, usædvanlige vægttab, øget træthed, irritabilitet, og så videre …

Western læger kender ikke den egentlige årsag til diabetes. Løsningen for personer med højt blodsukker er at give dem medicin for at sænke blodsukkerniveauet. Læger er leder deres behandling mod symptomer på diabetes i stedet for kilden til disse symptomer. Da behandlingen er ikke fat i roden af det problem, du ville have en større dosis senere, når den nuværende kan man ikke længere holde blodsukkeret på en normal tilstand. Når medicinen er ude af stand til at kontrollere de stigende blodsukker en insulin indsprøjtning ville så være påkrævet. Bivirkningerne af disse lægemidler vil være yderst giftigt for kroppen, især din lever og nyrer. Hvis nyresvigt udvikler du vil derefter være forpligtet til at gå i dialyse behandling 2-3 gange om ugen. Toksiner i leveren i sidste ende vil medføre blindhed. Hele din livskvalitet vil dramatisk fald når komplikation af diabetes har udviklet sig til denne avancerede fase.

Kinesisk medicin har allerede haft løsning for diabetes dateres tilbage 2000 år siden!

I en klassisk kinesisk medicinsk tekst, der er udarbejdet omkring 100 f.Kr. af Huandi Neijing nævner det betingelsen kender som Xiaoke, der hentyder til diabetes som Wasting-Tørst syndrom. Ifølge denne gamle tekst symptomerne på Xiaoke eller diabetes skyldes indtagelse af for meget fedt, søde eller fede mad. Forkert kost og sove, efter at afslutte en sen middag er de vigtigste bidragydere til udvikling af diabetes.

I en anden klassisk kinesisk medicinsk tekst skrevet omkring 220 e.Kr. ved Jingui Yaoluem den har en detaljeret beskrivelse af symptomer og karakteristika ukontrolleret diabetes. Der er også to formler i denne bog for diabetes behandling.

Hvad kan den kinesiske urte behandlinger gøre for diabetes?

Når vi kan få en dyb forståelse af diabetes, og symptomerne det forårsager vi kan derefter bruge tilpassede formler baseret på undervisning fra de gamle kinesiske medicinske tekster. Disse medicinske praksis kan også diagnosticere og få en forståelse af mennesker på et individuelt grundlag. Formlen kan være lidt ændret for at målrette en person med individuelle behov. Disse metoder er ikke praktiseres af de fleste kinesiske læger i dag. De har været noget tabt på grund af den vestlige medicin indflydelse på kinesisk lære.

Hvad er nogle af forskellene mellem den traditionelle kinesiske behandlinger og den vestlige tilgang?

Ifølge vestlige medicin de høje blodsukker vil skade nyrerne. Fra synspunkt kinesisk medicin de høje blodsukker og behandlingen vil skade nyrerne. Når din milt og bugspytkirtlen begynde at få problemer den næste store orgel til at være rettet, er dine nyrer. Set fra den høje blodsukker årsag til problemet, vest og øst stort set har samme synspunkt, men behandlingen af diabetes er der, hvor de to systemer afviger fra hinanden. I kinesisk medicin bruger vi urter til at styrke nyrerne, så de høje blodsukker ikke vil forårsage skader på nyrerne. Disse urter vil også løse problemet med hyppig vandladning. Den væsentligste årsag nogen vil opleve et for stort tørst og sult med diabetes er stigningen i hastighed af tarmen og maven krympe sig. Dette skaber en masse varme og friktion i fordøjelseskanalen resulterer i et behov for mad og væske opfyldning hurtigere end normalt. Denne varme starter så skaber problemer til de nærliggende bugspytkirtlen, så det vil heller ikke kunne fungere normalt. Urter har evnen til at afkøle kraftig varme og tilsæt næringsstoffer til fordøjelsessystemet. Dette vil falde til ro i tarmene og maven og bringe bugspytkirtlen tilbage til en normal tilstand løse problemet med store tørst og sult. Når disharmoni i organerne er taget sig af dit blodsukker vil gå tilbage til normal. I tilfælde at diabetes er i et fremskredent stadium, der prikken og følelsesløshed i hænder, ben og fødder, og sløret syn, urten behandling kan hjælpe med dette.

Vil diabetes komme tilbage igen?

Hvis du stadig holder dårlige kost vaner og tager for mange stoffer til skade milt og bugspytkirtel, sygdommen kan komme tilbage igen senere. Vi ønsker at påpege, at den virkelige årsag til type II diabetes er det dårlige kost vane og mange skadelige stoffer introduceret til dit system. Hvis årsagen til sygdommen ikke kan undgås chancer er sygdommen vender tilbage senere i dit liv. Afslutningsvis forsøger vi at understrege med den traditionelle kinesiske medicin behandlinger, som har været praktiseret i over 2000 år er den bedste og mest gennemprøvede metode til at bekæmpe diabetes.