I øjeblikket har moderne medicin meget få muligheder for FM patient. NSAID (non-steroid anti-inflammatoriske, såsom Tylenol eller Advil), muskelafslappende og anti-depressiva kan ordineres, men de ofte er minimalt effektivt for FM syge og har potentiale bivirkninger.

Akupunktur er blevet fastsat af Verdenssundhedsorganisationen WHO til at være effektiv i behandlingen af kroniske smerter og har opført Fibromyalgi som en af 40 forskellige, så det reelt behandles af akupunktur.

Fordi kinesisk medicin virker på et system med diagnoser baseret på dine individuelle tegn og symptomer er der flere måder at behandle fibromyalgi. I modsætning til vestlig medicin, bliver hver Fibromyalgi patient behandles forskelligt.  Såsom at en person, der lider af søvnløshed og depression får en anden behandling end en person med irritabel tyktarm og angst. Dette skyldes, at kinesisk medicin har en række diagnoser, som det kan behandle fibromyalgi.

Der er flere kinesiske medicinske diagnoser, hvorefter FM patienterne falder. Disse diagnoser er baseret på specifikke grupper af symptomer (såsom eksemplet ovenfor). Inden for hver af disse diagnoser, er behandlingen yderligere skræddersyet til at fokusere på de vigtigste lidelser en patient har. Der gives akupunktur behandlinger til at behandle hver enkelt sag af FM på et meget individuelt og personligt plan. Der er fokus på individuelle symptomer hvor akupunktur bruges til at hjælpe FM patienter, når traditionel medicin ikke kan. Hver persons behov er specifikt rettet.