Akupunktur Brønderslev

Hos Kelun Wangs akupunkturklinik i Brønderslev er du i de absolut bedste hænder. Klinikkens behandlere har alle mange års erfaring og stor faglig viden indenfor akupunktur og kinesisk medicin. Kelun Wang selv er specialist i smertebehandling og ansat på Aalborg universitet som forsker. Flere af behandlerne har en lægeuddannelse bag sig og kombinerer de traditionelle kinesiske behandlingsmetoder med den vestlige lægevidenskab. Denne kombination giver en mulighed for at anvende det bedste fra begge behandlingstraditioner og dermed tilbyde en unik behandling.

Akupunktur har været anvendt i Kina i flere tusinde år. I 3-4 tusinde år har mennesker fået behandlet deres lidelser ved hjælp af kinesiske behandlingsformer. Behandlingsmetoderne bygger dermed på en kæmpe viden og erfaring med, hvad der virker.

Akupunkturklinik Brønderslev
I den kinesiske tradition ser man på kroppen og sygdom anderledes end i den vestlige verden. I Kina mener man, at der løber en energi i kroppen (Qi). Energien løber gennem meridianbanerne, som er nogle fastlagte linjer gennem kroppen. Hvis denne energi kommer ud af balance opstår sygdomme og skavanker. Skavankerne og lidelserne kan både være i krop og sind. For at helbrede kroppen og sindet, skal energien genoprettes. Det bruges nålene til indenfor akupunktur.

Der er mange forskellige lidelser og tilstande, der kan behandles med akupunktur – og med rigtig gode resultater! Vi kan for eksempel nævne:

 • Allergi
 • Smertebehandling
 • Depression
 • Stress
 • Angst
 • Søvnløshed
 • Piskesmæld
 • Fordøjelsesproblemer
 • Ryg- og nakkeproblemer
 • Menstruationssmerter
 • Barnløshed

Behandlinger hos Kelun Wangs akupunkturklinik i Brønderslev starter altid med en samtale, der kredser ind, hvordan problemerne er opstået og har udviklet sig. Derefter foretager vi en vurdering af patientens generelle sundhed. Det gør vi ved at spørge ind til hele kroppens tilstand og mærke på pulsen og udvalgte områder på kroppen. Der udover benytter vi den traditionelle kinesiske metode, hvor vi kigger på patientens tunge. Grunden til det er, at alle organernes meridianbaner enten direkte har kontakt til tungen eller indirekte har det.

På tungens slimhinder kan man se, om der er noget galt et sted i kroppe. Det kan man fordi tungens stofskifteproces ændres, når der er en ubalance i kroppen. Efter, at det sted, hvor ubalancen har sin rod, er lokaliseret, sættes nålene i og patienten skal ligge med dem i ca. i 25-30 minutter.Rigtig mange oplever færre smerter efter behandlingen med akupunktur. Det betyder, at de kan stoppe med at tage den smertestillende medicin, de måske har taget i årevis. Derved kan de slippe for alle de bivirkninger, der er ved meget vestligt medicin.

Akupunktur Brønderslev

Nærmeste klinik: Bispensgade 95 1.m.f.
9800 Hjørring

Åbningstider: Onsdag

Ellers behandler vi gerne udenfor disse tider efter nærmere aftale .

Bestil tid på:
Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10
Mail: kelunwang07@gmail.com eller udfyld kontaktformularen nedenfor.