Høfeber og akupunktur

Høfeber og allergiAllergi og høfeber kan effektivt behandles med akupunktur kombineret med traditionel kinesisk medicin. Ved at styrke din krops immunforsvar reduceres generne ved allergier og høfeber kraftigt. Faktisk er allergi og høfeber blandt de sygdomme, vi behandler mest – og med størst succes. Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor f.eks. støvmider i husstøv, svampesporer, pollen fra f.eks. græs, birk, el og bynke og nogle stoffer i visse fødevarer og medicin, f.eks. penicillin.

Symptomerne kan være øjne, der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen, vejrtrækningsproblemer, astma og nysen. Hovedsymptomet på astma er trykken i brystet, som er resultat af obstruktion af luftvejene.

Hoste, nogle gange med klart slim, er også almindeligt. Symptomerne er typisk set meget varierende, ofte med en brat begyndelse, og udløst af de ovenfor nævnte faktorer. Symptomerne er ofte værre om natten eller ved opvågning. Hvis luftvejsobstruktionen forværres vil det give åndenød. Astma kan nogle gange optræde sammen med sure opstød – særlig blandt ældre patienter.

Hvornår skal din allergi og høfeber behandles med akupunktur?

Du får det største udbytte af akupunktur mod pollenfremkaldt allergi og høfeber, hvis vi starter behandlingen lige inden pollensæsonen begynder.

Du kan også få hjælp senere i sæsonen – men størst effekt opnås, når du starter tidligt. Som regel skal der 3-5 behandlinger til for at få den største effekt på din allergi eller høfeber. Som læger kan vi arbejde med at klarlægge din allergi, så du ved hvilke påvirkninger, du bør undgå. Allergi kan stamme fra mange ting – lige fra mad over tøj til støv og kemikalier

Book en tid i klinikken med det samme – Se hvornår der er tid i vores bookingsystem eller ting til os