Fibromyalgi

fibromyalgi akupunkturI øjeblikket har moderne medicin meget få muligheder for FM patient. NSAID (non-steroid anti-inflammatoriske, såsom Tylenol eller Advil), muskelafslappende og anti-depressiva kan ordineres, men de er ofte minimalt effektivt for FM syge og har bivirkninger.

Akupunktur er blevet fastsat af Verdenssundhedsorganisationen WHO til at være effektiv i behandlingen af kroniske smerter og har opført Fibromyalgi som en af 40 forskellige, der reelt kan behandles / lindres af akupunktur.

Da kinesisk medicin tager højde for dine individuelle tegn og symptomer, er der flere måder at behandle fibromyalgi på. I modsætning til vestlig medicin, bliver hver Fibromyalgi patient behandlet forskelligt.  Såsom at en person, der lider af søvnløshed og depression får en anden behandling end en person med irritabel tyktarm og angst. Dette skyldes, at kinesisk medicin har en række forskellige diagnoser inden for FM,  så der ikke kun er én type behandling.

Der er flere kinesiske medicinske diagnoser, hvorunder FM patienterne tilhører. Disse diagnoser er baseret på specifikke grupper af symptomer (såsom eksemplet ovenfor). Inden for hver af disse diagnoser, er behandlingen yderligere skræddersyet til at fokusere på de vigtigste lidelser en patient har. Der gives akupunktur behandlinger til at behandle hver enkelt klient med FM på et meget individuelt og personligt plan. Der er fokus på individuelle symptomer hvor akupunktur bruges til at hjælpe FM patienter, når traditionel medicin ikke kan. Hver persons behov er specifikt tilpasses i behandlingen.

Bemærk:

Det er nødvendigt med mere end en enkelt behandling for at opnå god og mærkbar effekt – forvent omkring 5 gange, en til to gange pr. uge.