Influenza vaccine er ikke den eneste metode til at behandle symptomerne på influenza. Siden det 17. århundrede har orientalsk medicin behandlet influenzalignende symptomer med succes. Voksne og børn behøver ikke at bekymre sig om manglende værdifuld tid på arbejdet eller skolen, fordi Akupunktur og orientalsk medicin kan ikke kun bidrage til at forebygge influenza, men kan også hjælpe behandle sygdommen, når symptomerne er begyndt at dukke op. Traditionelt patienter er set fire gange om året, for at øge immunitet til de stadigt skiftende miljø.

Hvordan virker akupunktur i forhold til at forhindre influenza?

Akupunktur og Orientalsk Medicin bidrager til at forebygge influenza ved blot at styrke kroppens immunsystem. Hver person har en underliggende forfatningsmæssige svaghed, der forlader deres krop svage og udsatte i et eller andet område. Denne iboende svaghed kan føre til nogle mennesker at fange forkølelse og influenza. Akupunktur og Orientalsk Medicin virker ved at styrke hver enkelt person underliggende svaghed og dermed styrke deres immunforsvar. Når allopatiske læger bruge vaccinationer at tilføre en variation af virus i en person til at immunisere dem fra sygdom og således øge immunsystemet, Oriental Medicine bruger akupunktur og urtemedicin for at forebygge sygdom og styrke immunforsvaret. Undersøgelser har vist, at visse blodtal og immune øge kemikalier ophold forhøjet i mindst 3 dage efter en akupunkturbehandling.

Hvad ser akupunktur behandlinger ud?

Akupunktur behandlinger varer cirka 30 minutter. I denne periode vil tynde nåle blive placeret på forskellige steder af kroppen (arme, ben og ryg). Disse nåle vil forblive i kroppen i ca 20-30 minutter. I modsætning til nåle som bruges til at give injektioner, er nålene til akupunktur behandlinger meget fine, kun 2 gange bredden af et enkelt hår. Akupunktur nåle er konstrueret til at skifte huden med mindst modstand. De fleste kunder er overrasket over at opdage, at behandlinger indebærer ringe eller ingen smerter, og er normalt helt afslappende.

Hvor ofte skal jeg komme ind?

I gennemsnit skal de fleste voksne ses fire gange om året ved ændringen af sæsoner at øge immunitet over for forandring. Når det drejer sig om sæsonbestemt influenza, er fire behandlinger nødvendige for at styrke immunforsvaret. Afhængig af den enkelte, kan disse behandlinger opstå en uge fra hinanden eller en måned fra hinanden. Det er vigtigt at modtage behandling forud for symptomerne på influenza, da det gør behandling nemmere og mere effektivt.

Forebyggelse af symptomer?

Forebyggelse er nøglen til alt og orientalske medicin er ikke anderledes. Patienter vil få gavn meget mere fra at blive behandlet før igangsættelsen af influenza symptomer. Men hvis symptomerne er ved at opstå, er øjeblikkelig behandling er nødvendig. Nøglen til effektiv behandling er tidlig intervention. Jo hurtigere behandling er modtaget til influenza-lignende symptomer hurtigere og mere effektiv behandling er.

Er behandlingerne forskellige for børn i modsætning til voksne?

Behandlingen af voksne og børn er forskellige. Børn reagerer meget hurtigere på behandlingen end voksne gør. Med voksne bruger jeg akupunktur nåle, hvor med børn bruger jeg en non-invasiv impuls maskine til at stimulere akupunkturpunkter. Børnene kan kun føle en let trykke fornemmelse på stedet for det punkt.