akupunktør og behandlere

Kelun Wang
Kelun WangEjer, Tandlæge, Ph.d., smertebehandler, lektor ved AAU, Adjungeret professor på tre universiteter i Kina
Uddannet fra Beijing Universitet, hvor han blev uddannet tandlæge i 1983. I 1986 tog han en kandidatgrad og i 1990 blev han Ph.d. Senere arbejde han som adjunkt ved Beijing Universitet. I 1990 var han tilknyttet Nippon Dental University i Japan og senere forskede han hos Tokyo Medical and Dental University i 5 år. Siden 1997 har han arbejdet med smerteforskning som smerteforsker ved Center for Sanse-Motorisk Interaktion på Aalborg Universitet. For tiden arbejder han inden for smerteforskning på Kæbekirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.
Han har arbejdet med forskning og klinisk behandling i form af akupunktur siden 1987 og har haft egen akupunkturklinik (East & West ApS) i Danmark siden 1999. Han har tre klinikker: én i Aalborg, én i Frederikshavn og én i Hjørring. På klinikkerne udføres traditionel kinesisk behandling.
Gigi Martens
Gigi MartensTraditionel kinesisk medicin
Gigi Martens, Specialist i akupunktur og traditionel kinesisk behandling.
Nu har nordjyderne en chance for at få behandlet mange sygdomme.
Gigi arbejder på vores klinik i Aalborg og hun er uddannet på Kinas Akademi for Traditionel Kinesisk Medicin. Hun er specialist i traditionel kinesisk naturmedicin, kvindesygdomme og fertilitetsbehandling. Gigi har 20 års erfaring med at behandle forskellige lidelser med akupunktur
Ken Matsu
Ken MatsuKandidat i medicin (Beijing University of Traditional Chinese Medicine, International Medical Training center)
Ken kommer fra Beijing og har speciale i akupunktur og kinesisk behandling af smerte, kvindesygdomme, allergi og følger efter blodpropper
 Zhanyuan Kang
Zhanyuan Kang
PhD. Klinisk medicin , Hunan Medical University Kina .
Hun er Alment praktiserend læger.
Hun er specialist i kinesisk naturmedicin og kvindesygdomme og fertilitetsbehandling og dermatologi . har 10 års erfaring med at behandle forskellige sygdomme lidelser med akupunktur.