Angst og akuturbehandling

angst akupunkturPsykiske problemer dækker over en lang række lidelser og symptomer, og ganske mange af disse kan lindres betragteligt med akupunktur. Ofte er det akupunktur, der kan få dig til at slappe af, give slip og få løst de problemer, der giver dig for eksempel angst, søvnløshed og stress. Det er dog ikke alle psykiske problemer, der bør behandles med medicin!

Kontakt lægerne og få hjælp med akupunktur og kinesisk medicin.

Psykiske problemer og sygdomme?

Vi ser ofte, at psykiske problemer stammer fra ubalancer i de fysiske organer som for eksempel lever, galdeblære og mave, eller at psykiske problemer sætter sine spor i disse organer og vanskeliggør din egen mulighed for at helbrede dig selv. I Kina har vi brugt akupunktur til adskillige psykiske problemer i årtusinder med stor succes.

Generaliseret angst er en vedvarende angsttilstand, som ikke hænger sammen med bestemte situationer. Den kommer til udtryk som en grundfølelse af angst eller ængstelse. Ofte ledsages angsten af anspændthed og bekymring over for dagligdagens begivenheder og problemer og i forbindelse med mulige ulykker i fremtiden. De mest fremtrædende symptomer er vedvarende nervøsitet, rysten, muskelspændinger, svedtendens, hjertebanken, svimmelhed, trykken i maven og søvnbesvær. Generaliseret angst optræder ofte sammen med depression.