Rygestop med akupunktur

Rygestop og akupunkturRygestop med akupunktur er en effektiv metode til at holde op med at ryge, og rygestop med akupunktur giver dig ikke en ny afhængighed i stedet for den gamle – som det er tilfældet med diverse nikotinpræparater som f.eks. tyggegummi, plastre etc. Kontakt os i dag og hør mere om rygestop.

Hvornår har du behov for Rygestop?

  • Hvis ikke du kan undvære en eller flere cigaretter som det første om morgenen
  • Hvis du ikke kan undvære at ryge, hvor der er offentligt rygeforbud
  • Hvis du ryger, selv om du er syg (influenza o.l.), eller står ud af sengen for at ryge
  • Hvis du ryger mere end 10 cigaretter om dagen.

Rygestop er effektivt med akupunktur

Når du bruger akupunktur til rygestop går du ikke ind i et nyt afhængighedsforhold, som du gør ved brugen af nikotinpræparater. Med akupunktur og god rådgivning får du nemmere ved at kvitte tobakken. Ca. 70 % af dem, der bliver behandlet for rygestop hos os, stopper helt med at ryge. Det er effektiv Rygestop.

Der er ingen bivirkninger ved akupunktur som led i et rygestop, og samtidig hjælper akupunkturen dig med at undgå at tage på i vægt, hvis du følger de anvisninger, du modtager som en del af behandlingen.

Rygestop virker mod trangen til nikotin

Det er nikotin, du især bliver afhængig af som ryger, og det er trangen til nikotin, som rygestop med akupunktur fjerner eller dæmper markant. Det kan også holde kroppen i balance og afgifte kroppen.