Akupunktur Hirtshals

I den kinesiske lægetradition ser vi på den fysiske krop og sindets tilstand som en helhed. Vi mener, der er en sammenhæng mellem krop og sind modsat den vestlige lægetradition, hvor man ofte holder krop og sind adskilt. Som behandlere hos Kelun Wangs akupunkturklinik i Aalborg og Hjørring ,at psykiske problemer såsom stress, depression med mere kan påvirke patienternes indre organer og omvendt, at problemer med for eksempel mave, lever og galdeblære kan skabe psykiske problemer. Derfor kigger vi holistisk på hele patientens tilstand uanset hvilket problem, du kommer med.

En behandling starter altid med, at vores behandlere, som alle har en baggrund i kinesisk medicin og lægetradition spørger ind til, hvad det konkrete problem er og, hvordan det er opstået og har udviklet sig. Derefter spørger behandleren ind til patientens generelle tilstand og undersøger udvalgte steder på kroppen samt puls og tunge. Undersøgelsen af tungen bunder i, at man i den kinesiske lægetradition ser på, om der er unormale punkter på tungens slimhinde. Det indikerer nemlig, hvor problemet ligger, fordi kroppens meridianbaner alle direkte eller indirekte er forbundet med tungen.

Akupunkturklinik i Hirtshals
Meridianbaner er de baner, hvor kroppens energi (Qi) løber. Er der ikke fri gennemstrømning af energi opstår der ubalance og uorden i kroppen. Derved opstår sygdomme og andre uønskede forhold. Når man anvender for eksempel akupunktur, kan balancen genoprettes. Det vil mindske smerter og gener i betydelig grad. Der er forskellige typer af behandlingsmetoder indenfor den traditionelle kinesiske lægekunst, som vi benytter i Kelun Wangs akupunkturklinik i Aalborg Hj og Frederikshavn. Ud over den form for akupunktur, som er mest kendt, hvor der placeres nåle i dele af kroppen, findes der også øreakupunktur, vakuum med sugekopper og kinesisk massage. Behandlingerne kombineres med naturmedicin, hvor det er hensigtsmæssigt.

I Kina har man benyttet akupunktur med mere i 3-4000 år. Det er altså ældgamle og gennemprøvede behandlingsmetoder. Den lange tradition har resulteret i en indgående viden om og erfaring med, hvad der virker og hvilke teknikker, der er velegnede hvornår. Vi har derfor stor succes med at smertebehandle via blandt andet akupunktur. I den vestlige lægevidenskab, ordineres der ofte medicin mod smerter. Det har desværre ofte mange bivirkninger til følge for patienten. Det kan for eksempel være maveproblemer, vægttab, hukommelsessvigt. Når vi behandler smerter med akupunktur er det uden generende bivirkninger. I stedet oplever vi gang på gang, at vores patienter kan stoppe med at tage deres lægeordinerede medicin og dermed både slipper af med smerter og bivirkninger.

Akupunktur Hirtshals

Nærmeste klinik:
Bispensgade 95 1.m.f.
9800 Hjørring

Åbningstider: Onsdag

Ellers behandler vi gerne udenfor disse tider efter nærmere aftale .

Bestil tid på:
Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10
Mail: kelunwang07@gmail.com eller udfyld kontaktformularen nedenfor.