Akupunktur Hjørring

Akupunktur er en meget gammel kinesisk behandlingsform, der har været benyttet i 3-4000 år. Behandlingsformen er en obligatorisk del af lægeuddannelsen i Kina og bliver altså ikke betragtet som en alternativ behandlingsform, som tilfældet er her i vesten. Akupunktur er dog i stadig højere grad en behandlingsform, der anvendes og anbefales også i den vestlige kultur. Den ældgamle metode bygger på viden indsamlet gennem tusinder af år og tager sit udgangspunkt i den kinesiske teori om, at en energi (Qi) cirkulerer i kroppen gennem de baner, der kaldes meridianerne. Ifølge denne teori skyldes mange sygdomme en ubalance, som er opstået i kroppens energistrøm. I akupunktur anvendes nålene til at genoprette energibalancen i kroppen.
Akupunktur anvendes med gode resultater i behandlingen af mange forskellige lidelser. For eksempel mod: allergi, kredsløbssygdomme, fordøjelsesproblemer, rygning, psykisk ubalance, smerter og meget mere. Der er flere forskellige teknikker indenfor akupunktur. Ud over akupunkturbehandlingen med nåle, der foretages på hele kroppen, er der øreakupunktur, vakuum med sugekopper og kinesisk massage.

Akupunkturklinik i Hjørring gennem flere år

Hos Kelun Wangs akupunkturklinik i Hjørringer du garanteret behandling på specialistniveau. Indehaveren Kelun Wang er selv forsker og specialist i smertebehandling på Aalborg Universitet. Alle klinikkens ansatte har ligeledes mange års erfaring indenfor akupunktur og kinesisk medicin. Flere af klinikkens behandlere har en lægefaglig baggrund, som de fletter ind i behandlingen. Dermed kombineres det bedste fra den vestlige lægevidenskab med det bedste fra den kinesiske lægetradition. Der igennem opstår en unik viden, der giver dig det absolut bedste fra to verdner.

Smertebehandling er en vigtig del af akupunkturbehandlingen. I Danmark og generelt i den vestlige verden er vi vant til at tage medicin – ofte med bivirkninger – mod smerter. Og i mange tilfælde må den vestlige lægevidenskab melde pas, når det drejer sig om smertebehandling uden afhængighed og bivirkninger. Også når det drejer sig om behandling af vanskelige tilfælde kommer den vestlige medicin ofte til kort. Hos Kelun Wangs akupunkturklinik i Hjørring tilbyder vi en alternativ behandling af smerter – uden afhængighed og bivirkninger. Vi har opnået virkelig gode resultater med akupunktur og traditionel kinesisk behandling blandt andet indenfor:

  • Migræne eller anden hovedpine
  • Smerter i skuldre og nakke
  • Rygsmerter og andre muskelsmerter
  • Fodsmerter
  • Iskias
  • Piskesmæld
  • Kroniske eller akutte sportsskader

De ovenstående gener og lidelser er der desværre mange danskere, der må leve med hver dag uden, at de kan få lindring for deres smerter. Det kan være invaliderende og deprimerende i længden. Her i Kelun Wangs akupunkturklinik brænder vi for at lette din smerte og hjælpe dig videre mod en hverdag uden gener.

Åbningstider på klinikken i Hjørring:
Hver Onsdag

Aalborg: Mandag og torsdag
Frederikshavn: Tirsdag og Fredag
Ellers behandler vi gerne udenfor disse tider efter nærmere aftale .

Bestil tid på:
Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10
Mail: kelun@hst.aau.dk eller udfyld kontaktformularen herunder.