Akupunktur Skagen

KelunWang.dk akupunkturklinik nær Skagen har nogle af de dygtigste behandlere i Danmark indenfor akupunktur. Behandlerne har alle uddannelser indenfor den kinesiske lægetradition og er i tillæg højtspecialiserede indenfor akupunktur. Indehaveren Kelun Wang er i tillæg specialist i bl.a. behandling af smerter ved Aalborg Universitet, hvor han er ansat som forsker.

Akupunktur er en meget gammel behandlingsform, der har været brugt i Kina i 3-4 tusinde år. Metoden bygger på den kinesiske tilgang til kroppen og sindet, som man i høj grad ser som en helhed. Sygdom og andre lidelser opstår, når den energi, der løber i kroppen (Qi) hæmmes eller forhindres i at løbe frit – hvilket forårsager en ubalance. Energien løber i kroppen via meridianbanerne, og det er de baner, man bl.a. arbejder med i akupunktur. Man bruger nålene til at genoprette balancen i kroppens energi og på den måde behandle patientens symptomer.

På Kelun Wangs akupunkturklinikker har vi rigtig gode resultater inden for bl.a. smertebehandling. I den vestlige verden generelt udskrives der store mængder af medicin mod blandt andet smerter. Desværre er det ikke altid, at medicinen virker og patienten sidder tilbage med både smerter og de ofte grelle bivirkninger, der er ved brugen af medicinen. Ved at behandle med akupunktur oplever vi gentagne gange, at vores patienter kan komme af med deres medicin, fordi deres smerter bliver mindre eller helt forsvinder. Dermed slipper patienterne også af med de bivirkninger, der har plaget dem i måske mange år.

Inden for den kinesiske medicin og behandlingsmetoder ses krop og sind som sagt som en helhed. Det kan påvirke kroppens dele og organer, hvis man har det dårligt psykisk, og hvis man har problemer med kroppen – for eksempel med maven, leveren eller galdeblæren – kan det forårsage psykiske problemer. Gennem årtusinder har man vidst dette i Kina og behandlet både fysiske symptomer og psykiske symptomer med akupunktur med gode resultater til følge.

Når en konsultation starter i Kelun Wangs akupunkturklinikker spørger behandleren altid ind til patientens symptomer og sygehistorie. Dernæst interesserer behandleren sig for patientens almene tilstand og foretager derudover en undersøgelse af patienten. Det kan være ved at trykke forskellige steder på kroppen og registrere pulsen. Indenfor akupunktur er tungen en vigtig indikator i forhold til hvad, der er galt med patienten. Behandleren kigger derfor på patiens tunge og kan ud fra slimhindens tilstand se, hvor i kroppen, der er en ubalance. Grunden til det er, at alle meridianbaner tilhørende kroppens organer har kontakt til tungen. Hvis ikke direkte så indirekte.

Nærmeste klinikker:  Søndergade 75C  9900 Frederikshavn

Frederikshavn: Tirsdag og Fredag

Ellers behandler vi gerne udenfor disse tider efter nærmere aftale.

Bestil tid på: Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10Mail: kelunwang07@gmail.com eller udfyld kontaktformularen nedenfor.