Akupunktur Brønderslev

Hos Kelun Wangs akupunkturklinik i nær Vendsyssel er du i de absolut bedste hænder. Klinikkens behandlere har alle mange års erfaring og stor faglig viden inden for akupunktur og kinesisk medicin. Kelun Wang selv er specialist i smertebehandling og ansat på Aalborg universitet.
Flere af behandlerne har en lægeuddannelse bag sig og kombinerer de traditionelle kinesiske behandlingsmetoder med den vestlige lægevidenskab. Denne kombination giver en mulighed for at anvende det bedste fra begge verdener og dermed tilbyde en unik behandling.
Akupunktur har været anvendt i Kina i flere tusinde år. I 3-4 tusinde år har mennesker fået behandlet deres lidelser ved hjælp af kinesiske behandlingsformer. Behandlingsmetoderne bygger dermed på en lang viden og erfaring med, hvad der virker.

I den kinesiske tradition ser man på kroppen og sygdom anderledes end i den vestlige verden. I Kina mener man, at der løber en energi i kroppen (Qi). Energien løber gennem meridianbanerne, som er nogle fastlagte linjer gennem kroppen. Hvis denne energi kommer ud af balance opstår sygdomme og skavanker. Skavankerne og lidelserne kan både være i krop og sind. For at helbrede kroppen og sindet, skal energien genoprettes. Det bruges nålene til indenfor akupunktur. Der er mange forskellige lidelser og tilstande, der kan behandles med akupunktur – og med rigtig gode resultater! Vi kan for eksempel nævne:

 • Allergi
 • Smertebehandling
 • Depression
 • Stress
 • Angst
 • Søvnløshed
 • Graviditet
 • Fordøjelsesproblemer
 • Ryg- og nakkeproblemer
 • Menstruationssmerter
 • Barnløshed

Akupunktur hos Kelun Wangs klinik nær Vendsyssel starter altid med en indledende samtale, der kredser ind, hvordan problemerne er opstået og har udviklet sig. Derefter foretages en vurdering af patientens generelle sundhed. Det gør vi ved at spørge ind til hele kroppens tilstand og mærke på pulsen og udvalgte områder på kroppen. Der udover benytter vi den traditionelle kinesiske metode, hvor vi kigger på patientens tunge.

Grunden til det er, at alle organernes meridianbaner enten direkte har kontakt til tungen eller indirekte har det. På tungens slimhinder kan man se, om der er noget galt et sted i kroppe. Det kan man fordi tungens stofskifteproces ændres, når der er en ubalance i kroppen. Efter, at det sted, hvor ubalancen har sin rod, er lokaliseret, sættes nålene i og patienten skal ligge med dem i ca. i 25-30 minutter.

Nærmeste klinikker:

Åbningstider:

Aalborg: Mandag og torsdag
Hjørring: Onsdag
Frederikshavn: Tirsdag og Fredag

Ellers behandler vi gerne udenfor disse tider efter nærmere aftale .

Bestil tid på:
Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10
Mail: kelun@hst.aau.dk eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Vi behandler gerne udenfor åbningstider efter nærmere aftale.

Bestil tid på: Tlf. 98 16 27 21 eller 40 53 63 10Mail: kelun@hst.aau.dk eller udfyld kontaktformularen herunder.