Hjælp til Bihulebetændelse(sinusitis) med akupunktur

Bihulebetændelse (sinusitis) er betændelse i de hulrum, der støder op til næsen. De kaldes bihuler, og ved lukning af deres afløb (snot) kan der opstå betændelse. Symptomer på bihulebetændelse er bl.a. smerter i kinderne, bag øjnene eller i panden.

Hvis du lider af bihulebetændelse, kan du sandsynligvis hjælpes med akupunktur. Kontakt os og bestil en konsultation.

Hvorfor opstår bihulebetændelse?

Ganske ofte opstår bihulebetændelse som en følge af forkølelse eller influenza. Reelt påvirker alle forkølelser dine bihuler, og af og til lukkes de helt af grundet hævelser i slimhinden, og bihulebetændelsen opstår. Bihulerne er luftfyldte hulrum omkring øjnene og i overkæben. Der er en forbindelse mellem bihulerne og næsen, som sikrer afløb af slim fra bihulerne til næsen. Når du bliver forkølet, hæver slimhinden i næsen og så lukker forbindelsen mellem næse og bihuler.

Akupunktur og bihulebetændelse

Behandling af bihulebetændelse med akupunktur er ganske effektiv. Vi behandler dels de områder, der har direkte indflydelse på bihulerne og dels de områder, der styrker dit immunforsvar. Ofte kan behandlingen med fordel kombineres med traditionel kinesisk medicin.

Undgå at få bihulebetændelse

Man kan gøre en række ting selv for at undgå bihulebetændelse eller mindske generne af en. Brug af næsespray, der får slimhinden til at trække sig sammen, er meget effektivt. Det kan være en god ide at bruge næsespray allerede tidligt i forløbet i forbindelse med en forkølelse for at undgå, at den udvikler sig til bihulebetændelse.