Skønhedsakupunktur

Skønhedsakupunktur er baseret på mekanismer fra traditionel kinesisk medicin og akupunkturbehandling. Aldring eller stress m.v. fører til dårlig blodcirkulation, langsomt stofskifte, og at huden gradvist mister sin fasthed og udstråling.

Skønhedsakupunkturnåle sættes på akupunkturpunkter på kroppen og særligt på ansigtet for at forbedre blodcirkulationen og fremme stofskiftet. Konkret udnytter det klientens selvhelbredende evne. Under behandlingen vil det 2 mm dermis lag i ansigtet blive stimuleret. Huden, der spontant reparerer såret, genvinder efter få dage sin fasthed og elasticitet. Derudover, ved at stimulere ansigtsmusklerne for at forbedre hudens elasticitet, forventes det at man vil opnå en løftende effekt.

Den samme effekt kan opnå på resten af kroppen. Skønhedsakupunktur bruger den menneskelige krops egen evne til at reparere sig selv. Da der bruges meget små og tynde nåle, vil behandlingen ikke give meget smertefornemmelse.

Gigi har undervist i kosmetologi ved et universitet for traditionel kinesisk medicin i Kina samt på private skoler i Kina. Gigi har desuden arbejdet på skønhedsklinik mere end 20 år.

Priser

Skønhedsakupunktur (25 mins) + Aromaterapi i ansigtet (20 mins)  Pris: 600 kr

kun Skønhedsakupunktur (25 mins)  Pris: 400 kr.

akupunkturklinik

Book en tid i klinikken med det samme – Se hvornår der er tid i vores bookingsystem eller ring til os